20 Mayıs 2013 Pazartesi

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch

Merhaba,
 Ten ürünlerine olan düşkünlüğümden daha önce de birçok kere bahsetmiştim. Ten ürünleri içinde makyaj bazlarına ayrı bir ilgim var. Ne istediğinize bağlı olarak, makyaj bazlarının pek çok değişik çeşidi var; aydınlık görünüm, mat bitiş, kalıcılık arttıranlar vs.

 Bugüne kadar pek çok markanın makyaj bazını deneme fırsatım oldu. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch mağazada yapısını gördükten sonra denemek istediklerim arasına girdi.

 Ürünün amacı, gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü hafifletip makyajınız için kusursuz bir ten yaratmak. Kullandığımda gördüm ki, gerçekten de gözenekleri saklamada ve pürüzleri gizlemede başarılı bir ürün. Hatta kullandıklarımın içinde en başarılısı diyebilirim. Benim için olumlu diğer bir yanı da hassasiyetten dolayı oluşan kızarıklık görünümünü neredeyse tamamen nötrledi. Cildimi nemlendirdikten sonra uyguluyorum ve az bir miktar yetiyor. Ciltte yağlı bir his bırakmıyor, kuru bölgelerin daha da kuru görünmesine yol açmıyor.Transparan bir halde ciltle tamamen bütünleşiyor. Üzerine uygulanan ürünün bitişini değiştirmiyor ve makyajın ciltte daha uzun süre kalmasını sağlıyor.

 Özellikle, fondöteninizin performansını arttırmak istediğiniz günlerde kullanabileceğiniz yarı yolda bırakmayacak, makyajınız için başarılı bir yardımcı. Bittiğinde -kesinlikle- tekrar alınacaklar listesinde.




Sevgiler :)

5 yorum:

  1. güle güle kullan kuzumm :) o kadar cilt ürünü denedim, Clarins denemedim hiç. elimdekiler bitince bir bakayım mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak hayatım güzel ürünleri var Clarins'in. Teşekkür ederim canım :*

      Sil
  2. bunun yazısını bekliyordum boynere falan gittiğimde bakacağım..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan :) clarinsin ürünlerini en kısa zamanda deneyeceğim :)
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil