3 Nisan 2014 Perşembe

Alışveriş | Watsons, Sephora, Mac, Real Techniques

Alışveriş yazılarını hazırlaması da okuması da çok keyifli oluyor. Son zamanlarda yaptığım alışverişleri biriktirdim ki hep birlikte görelim tüketim toplumuna yakışır kimliğimi koruyabilmiş miyim? ☺

  
Blogger dünyasının sevgilisi Watsons'a uğramadan olmuyor tabi ki. Gördüğümden beri rüyalarıma girecek kadar taktığım Deborah'ın yeşil bazını aldım. Bazı fondötenlerin sarı alt tonu cildimdeki kızarıklıkları kapatmaya yetecek kadar güçlü olmuyor, cilt rengini düzenlesin diye aldım. Çok umutluyum bu üründen. 33,50 tl.

Daha öncede yazmıştım ciltte beyaz tabaka bırakan güneş koruyucularından güçlü duygularla nefret ediyorum. Pure Beauty BB kremin üzerinde spf 42'yi görünce gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi dondum. Kısacası almaktan başka olasılık kalmadı.  19,90 tl.

Mac' in göz kremini bitirdiğimden beri annemin kreminden idare ediyordum. Bitirmek güzel de tekrar olmak olmasa! Mac'in göz kreminden çok memnun olsam da kreme 100 lira vermek cüzdanımda bayağı bir boşluk yaratacağını anladığımda Watsons'da Pure Beauty 'nin göz jeline denk geldim. Kutusunda yazanlar oldukça göz alıcıydı ve bir de Ecocert sertifikalıymış. 19,90 tl

Alışveriş yaptığımda ruj almazsam olmuyormuş gibi tamamen keyfiyet üzerine Golden Rose Velvet Matte 02 numarasını aldım. 12,50 tl


Superdrug markasının iki maskesini kullanıyorum. Diğerlerine denk gelince denemek istedim. Dead Sea Mud Mask ve Witch Hazel Mud Mask 7,50 tl.

Elimdeki kuru şampuanlar bitmek üzere ve kuru şampuan olayına da bir kere bulaştınız mı geri dönüşü yok gibi. Elidor' un boyalı saçlar için ayrıca bir ürün çıkarması da hoşuma gitti. Belki diğerleri kadar beyaz pudra bırakmaz saçta. İkincisini yüzde elli indirimli aldım. 12,90 tl.

Hangi ürünü çok sevsem piyasadan kaldırılıyor! Gliss 'in durulanmayan saç kremi vardı ve kaç kere satın aldığımı hatırlamıyorum. Ne yazık ki artık bulamıyorum. Watsons durulanmayan saç kremi çıkarmış bal özlü ve argan yağlı olanlarını aldım. 9,50 tl


Yıllardan beri allık fırçası almamak için direniyorum. En sonunda Migros'dan Real Techniques Blush Brush' ı aldım. 34,50 tl.

Bahar klasiği olarak yılın ilk bronzlaştırıcısını aldım. Superdrug Solait Instant Bronzer 12,90 tl.


Son iki üründe ise nokta atışı yaptım. Uzun zamandır istediğim ürünleri alıp çıktım. Fondötende kapatıcılık seven biri olarak artık almam gerekiyordu. Estee Lauder Double Wear fondöteni Sephora'dan aldım. 115 tl. Mac Well Dressed refil olarak bulamıyordum. Sonunda denk geldim. 54 tl.

Sevgiler.

1 Nisan 2014 Salı

Mart Favorilerim


DOVE BESLEYİCİ BAKIM SAÇ SPREYİ
Saçların kolayca taranmasına yardımcı olurken hem nemlendiriyor hem de yumuşatıyor.

NARS PRO PRIME SPF 30
Makyaj bazı olmasına rağmen makyaj yapmadığım zamanlarda bile kullanır oldum. Yapısını çok seviyorum. Cildi bembeyaz yapan spf li nemlendicilere tahammül olmadığı için bu kadar çok seviyorum ve kullanıyorum. Bir de nemlendirme özelliği benim cildime yetiyor ve altına nemlendirici uygulamadan kullandığım için pratik oluyor.

THE BODY SHOP ALMOND HAND & NAIL CREAM
Bazı el kremleri önce çok güzel nemlendirirken sonra daha çok kurutuyor. The Body Shop 'ın bademli kreminde bu durumu yaşamadığım için severek kullandım. Mevsim geçişlerinde çok kuruyan ellerimi de iyi bir şekilde toparladı.


MAC PINCH ME 
Bu allığa neden bu kadar taktığımı bilmiyorum açıkçası. Çok bayılarak, isteyerek aldığım allıkları bile bu kadar yoğun kullanmadım. Öylesine alıp kendime çok yakıştırdığım bir allık oldu.

CLAIRE'S OJE
Numarası yazan yapışkan çıkmış o yüzden numarasını bilemiyorum ne yazık ki. Zarif bulduğum bir ton ve sürdüğüm zamanlarda tırnaklarımdan gözümü alamıyorum. Aslında sadece mart değil yaklaşık iki aydır en çok bu ojeye gitti elim.

Sevgiler.