16 Mart 2013 Cumartesi

Benefit Porefessional ve Hello Flawless Oxygen Wow


  • Merhaba , blogumun bugünkü konusunun kahramanları Benefit'in iki ürünü. Biri Porefessional ki makyaj bazı olur kendileri, diğeri ise Hello Flawless Oxygen Wow fondöten.
  • Benefit'in ''how to look the best at everything'' kitinden çıkan ürünlerdi. O yüzden bendeki ürünler orjinal boy değil.
  • Porefessional'ın iddası gözenekleri küçülttüğü idi. Açıkçası benim cildimdeki gözeneklere fazla etkisi olmadı. Karma cildimdeki gözeneklere, herhangi bir kozmetik ürününü sürdüğümde tamamen kaybolmalarını da beklemiyorum zaten.
  • Porefessional sürüldüğünde cildi yumuşacık yapıyor ve makyaja hazırlıyor.Renkli bir ürün fakat cilde yedirildiğinde gözle görülür bir rengi kalmıyor.
  • Özellikle parlaklık ve aydınlık veren fondotenlerin altında çok başarılı bir baz.Hem fondotenin doğal bitişini bozmuyor hem de benim gibi karma bir cilde sahipseniz fondoötenin cildinizden kayıp gitmemesini sağlıyor.



  • Hello Flawless fondoten kuru ve normal ciltlilerin çok sevebileceği bir fondöten. Karma ciltlilerin ise altına bir baz ve üstüne transparan pudra ile kullanabileceği bir ürün.Kapatıcılığı orta seviyede. Cilde sürüldüğünde aydınlık ve naturel bir görünüm veriyor.Nemlendirici etkili bir fondöten aynı zamanda yağsız bir ürün.Spf 25 içeriyor.
  • Kullandıkça içindeki mekanizma sayesinde ürün yukarıya çıkıyor. Böylece içinde ne kadar kaldığını görebilirsiniz.





  • Fondotenin sıvı bir yapısı var. Cilde kolayca dağıltılabiliyor.Bu fondöteni Sephora'nın 45 numaralı fırçasıyla uyguluyorum. İsterseniz parmaklarınızla da kolayca cilde uygulayabilirsiniz.



10 yorum:

  1. Sende fondöten çok güzel durmuş bence, ben hiç beğenmedim:( 2 adet deluxe boy vardı bende de iyi ki beğenmemişim yoksa alırdım direk, hoş yine aynı parayı verip başka fondöten aldım ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten kişiden kişiye çok değişiyor canım. Hatta beğendiğim fondöteni bir kaç ay sonra beğenmediğim bile oluyor :D Ama elimde olsa bütün fondötenleri denemek isterdim. Makyajın en sevdiğim kısmı fondöten sanırım. Sheer glow aldın değil mi ? Blogunda yorumlarını bekliyorum merakla =) Ben onu denedim mağazada kaç kere ama içime sinmedi. Ama eninde sonunda alırım onu da kesin :p

      Sil
    2. kesinlikle kişiden kişiye değişiyor canım çok haklısın, benim de en sevdiğim kısım fondöten çünkü maalesef kapatacak çok şey var cildimde:(

      hıhım sheer glow aldım bakalım, kullanıp yazacağım:)

      Sil
  2. Canim kalici bi cozum mu olusturmadi yoksa gecici olarak gozeneklere dolup puruzsuz gosterdi mi tam boyunu almak istiyorum ama kararsizim acikcasi malum fiyati cok fazla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürüldüğünde fazla etki etmedi canım. Zaten kalıcı etki etmez kozmetik sonuçta. Sephora'ya makyaj yapmadan gidip tüm yüzüne denesene canım en iyi öyle karar verirsin. Çünkü kimisi sürüldüğünde gözeneklerin görünümü azaldı diyor. Ciltten cilde değişiyor yani.

      Sil
  3. Bende okudum bi kac blogda dedigin gibi gozeneklerim kuculdu diyen canim o yuzden bide sana soruyum ddm ama ciltten cilde degisiomus demekki. Dedigin gibi yapabilirim evet tesekkur ederimmm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bi youtube dan mesajlarına baksana gelmiş mi?

      Sil
  4. rujunuzun markası ve numarası ne acaba? çok yakışmış

    YanıtlaSil
  5. Yaa canimm simdi gordum evet gelmiis mesaj ne icin ki bu :))

    YanıtlaSil