12 Mayıs 2013 Pazar

OPI Suzi's Hungary Again


Opi Euro Centrale koleksiyonundan 4 rengi içeren bu mini seti Sephora'dan aldım. Opi ojeleri merak ediyordum ve bu mini setin denemek için iyi bir fırsat olacağını düşündüm.
Denediğim ilk renk Suzi's Hungary Again oldu. Ojelerin adlarını çok eğlenceli buluyorum. Klasik numaralandırmadan çok daha yaratıcı olduğu kesin.
Suzi's Hungary Again pembe, mercan arası bir renk. Işığa göre daha mercan ya da daha pembe duruyor. İlk katta çizgilenmeye yaptı ama ikinci katta daha pürüzsüz bir görünüm elde ettim. Ojenin dayanıklılığı ise herhangi bir oje kadar. İyi tarafı ise çabuk kuruyor olması.
Ojelerin her biri 3.75 ml.







Sevgiler.

9 yorum:

  1. 3.75ml biraz az geldi ama denemek icin uygun bencede. Renkleride cok cici, gule gule kullan. fiyati nedir canim?


    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 49 lira canım. Evet küçükler ama denemek için ideal. Özellikle de tam boyları 35 lira civarında satılıyorken :/ Zaten koca şişe ojeleri bitiremiyorum canım ben. Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ojeler güzel, tırnakta duruşları zarif yüzüklere zaten diycek lafım yok ,yüzük zevkine gerçekten bayılıyorum tatlım :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. Yaz için ideal, almak için tam zamanı bi göz atmak lazım. O.P.I yı seviyoruz ama çok pahalılar eeee her güzelin bi kusuru var misali iyi günlerde kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ya onu da öyle kabul edeceğiz artık hihi :D Teşekkür ederim canım :*

      Sil
  4. renkler çok güzel bayıldım :) yüzüklere de ayrı bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Renkler çok şekermiş tam yazlık güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  6. hepsi çok güzel güle güle kullan canım : )

    YanıtlaSil