21 Mayıs 2013 Salı

The Balm What's Your Type ? Tall, Dark and Handsome

Merhaba,
Bir süredir uzunluk veren rimel arayışındaydım. Özellikle eyeliner kullanmadığım günlerde dolgun görünümlü kirpikler yerine uzun görünen kirpikleri daha çok seviyorum.

The Balm her zamanki gibi eğlenceli isimler ve ambalaj seçmiş. What's Your Type ? adıyla çıkan iki farklı rimel bulunuyor. Biri Body Builder ; dolgunluk veren, diğeri ise Tall, Dark and Handsome ; uzunluk sağlayan. Tall, Dark and Handsome'ı mağazada denedikten sonra tereddüt etmeden aldım. Kirpikleri gerçekten de uzatıyor ve bunu sağlarken topaklanmaya sebep olmuyor. Ortaya upuzun ve temiz görünümlü kirpikler çıkarıyor. Plastik fırçaya sahip ve kirpiklere yeteri kadar siyahlık veriyor.

Genelde rimel uyguladıktan bir süre sonra göz kapaklarıma ve kaşımın altına bulaşır. İlk defa bir rimelde bu sorunla karşılaşmadım.Tam hatırlayamıyorum ama ya % 25 ya da % 30 indirimle 21.75 liraya Gratis'den satın aldım




Sevgiler.

18 yorum:

  1. Diğer maskarası vardı bende, tam bir faciaydı ama bunun fırça yapısından belli oluyor güzel olacağı:) bir de bitanem yeni mi aldın:? neden soruyorum şu sıralar The Balm hala indirimliyse şu far bazına da bakmak gerek diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her üründe indirim yoktu bebeğim :( Far bazı da indirimli değildi diye hatırlıyorum :/

      Sil
    2. Anladım dadlu, olsun er ya da geç alınacak:)

      Sil
    3. Evet canım almalıyız :D Elimin üstünde denedim yapısı çok iyi görünüyordu.

      Sil
    4. Sonunda aradığını bulmuşsun canım :) Ben far bazını aldım inanılmaz güzel kesinlikle almalısınız :) gün boyuncq bozulmayan güzel gözler :D

      Sil
    5. En kısa zamanda bakacağım canım far bazına :)

      Sil
  2. Parasının hakkını veriyor gibi gözüküyor ama indirimsiz halini düşünürsek daha iyi bir maskara bulunabilir diye düşünüyorum. Kutusuna bayıldım ama :) The Balm sadece tasarımıyla bile birçok satış yapıyor olabilir bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kirpiklerime daha iyi uzunluk verenini bulamadım ben :)

      Sil
  3. bayıldım uzatmasına :) güzel günlerde kullan tatlım :))

    YanıtlaSil
  4. Lancome hypnose doll eyes var bende muthis uzatiyo kirpikleri denemek istersen eger ama buda guzel gibi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hypnose'u denedim ama doll eyes'ı denemedim :) Bir ara bakacağım :)

      Sil
  5. Rimel konusu en secici davrandigim konu benim. Rimel begenme konusunda cok seciciyim ama bnu begendim gercekten. Elimdekler bitince almayi dusunuyorum .)

    YanıtlaSil
  6. Evet bu gayet iyiymiş canımcım güle güle kullan ;) Herkes dolgunlaştırıcı ister ,ben de aynen uzun göstersin isterim hep öyle rimeller ararım :D Uzun gösterince hem daha doğal duruyor,dolgunluk verenler yapıştırıyor kirpikleri .

    YanıtlaSil
  7. kirpiklerine verdiği uzunluk harika görünüyor canım =) aslında hem dolgunluk hem uzunluk için iki ayrı rimel kullanınca etkili oluyor. Uzatma etkisi için bu rimel alışveriş listeme eklendi bile.

    YanıtlaSil