2 Temmuz 2013 Salı

Aydınlatıcılar / Mac Lustre Drops-Pink Rebel, Benefit Girl Meets Pearl, Benefit High Beam, The Balm Mary-Lou Manizer

Merhaba,
Aydınlatıcıları bazen severek kullanıyorum bazen ise ne gerek var şimdi deyip elimi bile sürmüyorum. Sevip sevmediğim kesinlikle dönem dönem değişiyor. Aydınlatıcıların yeni popüler olmaya başladığı zamanlarda yorumları okuyup aahhh kesinlikle almalıyım derken, aldıktan sonra aman ya bu muymuş deyip hayal kırıklığı yaşadığımı hatırlıyorum :)

Elimdeki aydınlatıcıların bir tanesi pudra yapıda diğerleri ise likit yapıda. İçlerinde en disko topuna döndürme ihtimalini taşıyan ise Balm'ın aydınlatıcısı ve yoğun pigmentli bir yapısı var. O yüzden az bir miktar kullanmak yetiyor.

Benefit'in aydınlatıcılarından elimde olanların ikisi de ufak boyda. High Beam aldığım bir kitin içinde vardı. Diğerini ise blogumun okuyucularından Gamze göndermişti bana. (Gamze bu yazıyı okuyorsan eğer tekrar teşekkür ederim. Öpücükler.)

Likit yapıda olanları parmaklarımla uyguluyorum. Hem daha pratik oluyor hem de daha iyi dağıtılıyor. Elmacık kemiklerine uygulamayı tercih ediyorum. İstenirse kaş altına, burun üstüne, üst dudakların üstüne vs. uygulanabiliyor. Kendime yakıştırmıyorum açıkçası diğer kullanım yerlerini. Elmacık kemiklerine uygulamak yeterli geliyor bana.

Bunların dışında Benefit Watt's Up'ı merak ediyorum. Mağaza'da denediğimde yapısı ve rengini beğenmiştim ama elimdekiler bitmeden almayı düşünmüyorum. Aydınlatıcı arayışında iseniz ona da göz atmanızı tavsiye ederim.



Sevgiler.

9 yorum:

  1. high beam ve mary lou bende de var :) aydınlatıcı zaafım var, şu sıralarda favorim nars albatross

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Albatross da güzel bir aydınlatıcı, altın tonlarında :)

      Sil
  2. ya şimdi bende senin gibiyim aydınlatıcım yok, ama okudukça alasım geliyor :( biliyorum ki kullanmayacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis indirimi olduğunda Balm mary lou'ya bakabilirsin, hevesini de almış olursun. Kullanmazsan fazla para vermemiş de olursun :)

      Sil
  3. Bende de Girl Meets Pearl, High Beam ve Mary-Lou var en çok Girl Meets Pearl'den memnunum. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan hepsi birbirinden güzel bende 2 tane aydınlatıcı var kullanmaya fırsat zaman bulamıyorum ama hala yeni yeni aydınlatıcı almak istiyorum neyse sakinim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontur uygulamadan aydınlatıcıyı sevmiyorum. Kontur yapınca tam oluyormuş gibi geliyor. O yüzden her zaman kullanamıyorum ben de :D

      Sil
  5. Ne demek canım güzel günlerde kullan,çok öptüm :)

    Gamze

    YanıtlaSil