24 Temmuz 2013 Çarşamba

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer

 Merhaba,

 Bu yazıda beklentilerimin altında kalan bir ürün var. Blogger alemi olarak en sevdiğimiz markalardan biri olan Nars'ın renkli nemlendiricisinden bahsedeceğim.

 Almadan önce okuduğum yorumlara dayanarak kapatıcılığı genel olarak diğer renkli nemlendiricilerden daha yüksek, cilde doğal bir görünüm veren aynı zamanda glowy bir ürün bekliyordum. İlk denediğimde ''Ben bunu mu aldım!'' dedim. Bir kaç farklı şekilde uygulamayı denedikten sonra beni biraz daha memnun eden bir ürün oldu.

 Cildim yağlanmaya müsait aynı zamanda ise bazen oldukça kuruyabiliyor. Kısacası uğraşması biraz zorlu. Beni en çok memnun eden uygulama yöntemi ise altına nemlendirici ya da baz uygulamadan fondöten süngeriyle uygulamak. Fırça ya parmaklarla uyguladığımda hem tam olarak cildimle bütünleşmiyor hem de çizgilenme yapıp iz bırakıyor.

 Bendeki ürünün rengi Finland. Rengiyle sorunum olmamasına rağmen bir iki saate oksitlenme yapıyor ve rengi biraz koyulaşıyor.

 Cildimdeki kırmızlıkları nötrlüyor fakat onun dışındaki sivilce izlerini vs. kapatmıyor. Ürünün limonumsu bir kokusu var ama rahatsız edecek kadar baskın bir koku değil.
Cildinde fazla sorun olmayan normal ve karma ciltlilerin memnun kalabileceği bir ürün olabilir. Kuru cilde sahip olanlar ise altına iyi bir nemlendirici uygulayarak kullanabileceklerini düşünüyorum.

 Bu arada Nars'ın Sheer Glow fondötenini de denedim ve o da cildime uymadı. Sanırım Nars'ın fondöten, renkli nemlendirici vs. ürünlerinin cildime uymadığını kabullenmeliyim. Şimdi evin bir köşesine ağlamaya gidiyorum.




Sevgiler.

14 yorum:

  1. Son cümlen beni çok güldürdü :) Belki sıcak havalardan dolayıdır cildinin tepki vermesi. Serin havalarda kullanabilirsin, ağlama sen ağlama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Aldığımda havalar serindi. Bloga yeni yazdım ama alalı bayağı bir zaman geçti :)

      Sil
  2. kullanınca senin gibi güzel olabileceksek gideyim alayım 10 kutu :) çok güzel olmuşsun canım güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Gerçi bu ürünün beni güzelleştirdiğini söylemek güç :D

      Sil
  3. ağlama sen ağlama. NARS utansın bu durumdan kuzummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars'a ceza verdim köşede tek ayak üstünde bekliyor kuzum :D

      Sil
  4. Bir merakla alıp hezeyana uğrayan çok bu üründe nedense :) aslına bakarsan dün bende bunu alıyordum ama beğenilmeme durumları çok aklımda olunca vazgeçip mac aldım :)

    YanıtlaSil
  5. seeeğn ağlamaaaa, dayanamaaaam :P
    NARS'ın bende sheer matte fondöteni var, ben de ne umutlarla almıştım ama pek memnun kalmadım.
    Bir NARS standında koskoca NARS uzmanı bu ürünü "bb cream" diye tanıttı bana :o ürünü denedim, çok çok beğendiğim söylenemez, zira cildim çok düzgün değil, kapatıcılığı yetmedi.

    yalnız değilsin bu konuda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bb cream mi paralel evrenden gelmiş sanırım uzman :D Yalnız olmadığıma sevindim :p

      Sil
  6. Bende deneme boyu var.Evet çok methedilidiği kadar değil ama yapısı hoşuma gitti benim.Ama dediğin gibi kapatıcılığı az geldi bnanada.Ama ciltteki o doğal duruşu hoşuma gitti.Birde fırçalarla iz bıraktığını söylemişsin.Kesinlikle katılıyorum.Expert face fırçama güvenmesem fırçadan kaynaklanıyor diyeceğim.Ben de senin yöntemini deneyeyim.Bakalım sünger ile nasıl olacak.Parama kıyabilirsem tam boyunu almayı düşünüyorum bende.:)
    Sevgiler öpücükler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmana sevindim kuzum alıp beğenmeyince pişman oluyor insan. Sünger ile uygulayınca bayağı fark ediyor. Umarım daha da seversin bu şekilde :) :*

      Sil
  7. Peki ben rujunun kimlerden olduğunu da öğrenebilir miyim? ^.^ Hile yapıyorsun ama ya. Hangi renk ruj sürsen hoşuna gidiyor insanın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac vegas volt :) Ruj güzeldi canım hile orada aslında :D Teşekkür ederim bu arada <3

      Sil