7 Ağustos 2013 Çarşamba

Bitirdiğim Ürünler 2

Merhaba,
Bitirdiğim ürünler round 2'deyiz.☺ 


 Aussie markasını Watsons'da ilk gördüğümde gerçekten şaşırdığımı söylemeliyim. Yabancı bloglarda hakkında güzel şeyler okumuştum ve beklentilerim yüksekti. 3 dakikalık saç maskesini saç kremi niyetine kullandım. Saçlarım o kadar kuru ve yıpranmış durumda ki saç kremleri yeterli gelmiyor. Bu serinin saç kremi de vardı bende. Arkadaşım denediğinde çok beğendi ve saçlarına iyi geldiğini söyledi. Bende ona verdim. Arkadaşımın saçlarında boya olmadığını ve benimkilere nazaran çok daha sağlıklı olduğunu belirtmeliyim. Ne şampuanı ne saç kremi ne de saç maskesi benim saçlarıma yeterli gelmedi. Onun dışında kokusunu çok sevdim. Seni sevmeyi çok istedim Aussie ama yapamadım. Sorun sende değil, ben de. kib.

 Güzellik gezegeninin saç ürünleriyle imtihanı bitmiyor. The Body Shop'un üzüm çekirdeği özlü saç serumunu bitsin diye kullandım. Çünkü serumu uyguladıktan 5 dk sonra sanki hiç sürmemiş gibi oluyordu.
Diadermine nemlendirici içinde parfüm, renklendirici ve paraben olmadığı için almıştım. Bir de indirimde denk gelmiştim. Sıradan bir üründü ama sanki bir yerden sonra cildimi nemlendirmeyip sadece yağlandırıyor gibi gelmeye başlamıştı.

 Watsons'dan aldığım kuru şampuanlar yaz boyunca çok işime yaradı.Yedekte de 2 tane mevcut şu an. Saçların yağlandığını hissettiğiniz gün içinde gerçekten idare ediyorlar. Saçlarımı kaküllü kullanırken elimden düşürmedim. Sıcak havalarda saçlarınızı yeni yıkamış bile olsanız kaküller çabucak yağlanabiliyor ya da sönük duruyor. Durumu kurtarmak için bire bir.

 Organicum saç kremi organik sertifikalı bir ürün. Organik sertifika ya da içinde paraben, parfüm yok ibareleri gördüğümde gözlerimden ışıklar saçarak o ürünlere doğru çekiliyorum. Bu üründe; paraben, silikon, renklendirici ve sentetik ekstrakt yok ve bir de hayvanlar üzerinde  test edilmemiştir yazıyor. Türkiye markası olup burada üretilmesi de benim için bir artı. Kısacası Organicum markasını ve ürünlerini seviyorum. Şampuanını da kullandım. İkisi de güzel ürünler. Bir ara saç maskesini de denemek istiyorum.
Diadermine temizleyici su vasat bir ürün. Makyajımı çıkarırken cildimi yakıyordu biraz. Göz makyajını çıkarırken de zorluyordu beni.

 Bioderma Sensibio H2O hepimizin göz bebeği, canımız, ciğerimiz.☺. Bir de 60 lira olmasan çok daha fazla sevileceksin. Neyse ki çoğu zaman bir alana bir bedava kampanyası oluyor da sevenler kavuşuyor.

                                                                                Sevgiler.

8 yorum:

  1. Canım benim sorun sende değil sorun Aussie 'de :) daha bir kişi çıkıp seviyorum demedi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy çokluğuyla Aussie'yi suçlu ilan ediyoruz o zaman :D

      Sil
  2. Tatlim yipranmis saclar selective pro tek ammino keratin maskesi var . Tavsiye ederim saclari cok guzel onariyor ve kokusu da sahanee :)

    YanıtlaSil
  3. :D denemedim Aussie'yi yinede denemeyeceğim

    YanıtlaSil
  4. Şu temizleyici sudan bende de var ve bitmiyor resmen,çok kötü bir ürün

    YanıtlaSil