10 Ağustos 2013 Cumartesi

Flormar Black Dot Ojeler

Merhaba,
 Son zamanlarda oje severleri memnun edecek bir çok yeni oje serisi piyasaya çıktı. Bunların en yenisi ise Flormar'ın Black Dot ojeleri. Adından da anlaşılacağı üzere serideki 5 rengin de içinde siyah noktalar bulunuyor.

 Yoğunlukla küçük siyah noktalar ve  bu noktalardan biraz daha büyük parçalar bulunuyor. Serideki renkler gri, yeşil, pembe ve iki tane de maviden oluşuyor. İki mavi de ton olarak birbirine çok yakın. Tek kat uygulandığında bile renklerini veriyor, iki kat uygulandığında ise tam opak sonuç alınıyor.
Fiyatı 
2.85 tl.











Sevgiler.

15 yorum:

  1. Ayyy hepsi birbirinden guzelll , cok begendimmm :)

    YanıtlaSil
  2. En çok griyi sevdim sanırım :))

    YanıtlaSil
  3. Nerede var buuuu nerede nerede:)

    YanıtlaSil
  4. hepsi ayrı güzel ama turkuaz ve pembeye bayıldım..

    YanıtlaSil
  5. Güzelmiş :) güle güle kullan üstelik fiyatının uygun olmasını daha çok sevdim.. golden rose harika seriler çıkardı fakat cidden çok abarttı. :/

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim kızlar (: Beğenmenize sevindim ♥♥

    YanıtlaSil
  7. asetonla o siyah simler cıkmıyor ne yazıkkı tek tek kazımak zorunda kaldım tırnagımdan kolay yolunu bilen var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ojeler gibi parçalı ya da simli ojeleri sürmeden önce ve ojeyi sürdükten sonra cila kullanmak gerekiyor ve ojeyi çıkarmayı kolaylaştırıyor. Bir de internette folyo yöntemiyle oje çıkarma diye aratırsanız işinizi kolaylaştıracak bir yöntem bulacaksınız. Kullandığınız asetonda önemli bu arada. Tabi ki bu tip ojeleri kullanırken çıkarmanın normal ojelere göre daha zahmetli olduğunu unutmamak gerekiyor (:

      Sil
  8. pazartesi mahkemeye vereceğim flormarı . o siyah noktalar çıkmıyor . tinerle bile denedim . tırnağım mahvoldu!!

    YanıtlaSil