14 Ocak 2014 Salı

Nars Schiap




Nars Schiap rujun, kozmetik markalarının her birinde en az bir tane bulunan fuşya ve canlı pembelerden kesinlikle ayrılan bir tarafı var. Canlı ve göz alıcı bir renk olmasına rağmen çiğ durmayan bir ton. Neon durmayan fakat sürüldüğünde makyajın odak noktası olacak kadar da kendini belli eden bir renk. Mavi alt tonlu pembeleri, fuşyaları çok severim ama bu tarz rujları şık, klas ya da zarif olarak tanımlamam. Schiap'ı benzerlerinden ayıran yönü bu tarafı. Aynı zamanda feminen, şık ve zarif bir görünüm elde edilebilecek bir ruj.

Kokusu ve tadı olmayan Schiap, Nars'ın 'semi matte' rujlarından. Tam mat rujlara göre daha kremsi. Tüm gün kalıcı değil 3-4 saatte bir tekrarlamak gerekiyor. 
Schiap ile Mac All That Glitters far ve kalın uygunlanmış eyeliner kullanmayı seviyorum.

Sevgiler.

3 yorum:

  1. harika renk . yazılarını takip ediyorum sürekli :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bu rujun rengini çok beğeniyorum ki zaten klasikler arasındadır profesyonel makyaj yapan bir sürü "celebrity make up artist" sıfatındaki yabancıların gözünde, ama kişisel kullanımım için tercih edemeyeceğim kadar dikkat çektiğini düşündüğümden hiç almadım. Yine de sırf renginin güzelliğine bir gün alırsam hiç şaşırmayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. ben kendıme ruju yakstıermayanlardanımama cok ozerınırı m blogumada beklerm sevgıer*-*

    YanıtlaSil