3 Ocak 2014 Cuma

Rimmel Stay Matte Primer

Merhaba,

Rimmel Stay Matte Primer indirimdeyken keşfettiğim bir ürün. O kadar beğendiğim ki indirim bitmeden ikincisini aldım.

Ürünün tüp şeklinde olması büyük bir artı sağlıyor. Her seferinde kavanozun içinden ürünü almaya çalışmaya gerek kalmıyor. Kıvamlı, kremsi ve silikonlu bir yapısı var. Sürüldüğünde gözle görülür bir şekilde ciltte farklılık yaratıyor, gözenek görünümünü ve  pürüzleri örtüyor. Yapısını ve ciltte duruşunu Benefit Porefessional bazına benzettim açıkçası.

Bazın asıl başarısı üzerine fondöten uygulandığında ortaya çıkıyor. Mac Face & Body ve Bourjois Healthy Mix fondötenlerle birlikte kullandım. İki fondötenin de kalıcılığını arttırdı ve fondöteni ilk uyguladığımda ki o duru görüntü bozulmadan kaldı. Normalde iki fondöteni de üzerine pudra geçerek sabitlerim ama bazla birlikte kullandığımda gerek kalmadı. Bir diğer iyi yanı da fondöteni fazlaca matlaştırmaması. Fondöten parlak yapıdaysa tabi ki bir parça o parlaklığı alacaktır. Ama fondötenin duruşunu tamamen bozmuyor, bunun yanında cilde daha iyi tutunmasını sağlıyor.

 Sevgiler.

11 yorum:

  1. Indirim doneminde alsam mi alsam mi diye cok tereddut etmistim hakkinda yazilan pek bir yazi goremeyincede almamistim yorumladigin tam isabet oldu tatlim ilk firsatta edinicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şans verilmesi gereken bir ürün. Umarım sen de memnun kalırsın güzelim :)

      Sil
  2. Silikonlu olmasi yuzunden tereddutteyim, her gun kullanimda sorun cikarir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazların çoğunda silikon oluyor zaten bu pürüzsüz görünümü de silikonla sağlıyor genelde bu tarz ürünler. Kesin bir şey olur veya olamaz diyemem canım çünkü ciltten cilde değişiyor. Ben de bir sorun olmadı ama kullandığında cildini iyi temizlemeni öneririm.

      Sil
  3. Bende Inglot'un makyaj bazından çok memnunum ama maalesef artık Türkiye de yok bu yüzden biterse ne alsam diye hala düşünüyordum ama ilk şansı buna verebilirim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Inglot tekrar açılacak diye bir söylenti vardı ama ne oldu bilmiyorum.

      Sil
  4. Bunun primerını hiç görmemiştim normalde fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak hatırlayamıyorum fişi de atmışım ama 15-20 tl civarındadır muhtemelen.

      Sil
  5. bende almayı düşünüyordum ama sonra vazgeçmiştim, iyi ki yazını gördüm :) bende ilk fırsatta alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim zamanında yazabilseydim iyi olurdu ama iyice deneyip emin olmadan yazmak istemedim. Neyse ki Rimmel'in fiyatları uygun :)

      Sil
  6. fondoten kullanmıyorum yine de almama gerek olur mu acaba ?

    YanıtlaSil