25 Nisan 2013 Perşembe

Son Zamanlarda En Sık Kullandıklarım


İki üç haftada bir en çok kullandığım ürünleri paylaşacağım blogumda. Bir nevi ay favorileri gibi ama daha güncel olmasını istediğim istediğim için daha kısa zaman aralıklarına dair en sık kullandıklarımdan ve sevdiklerimden bahsedeceğim. Her ne kadar sık sık denediğim ürünleri paylaşmaya çalışsam da bazı ürünlere sıra gelmeyebiliyor ya da farklı bir kullanım şekli keşfediyorum. O yüzden bu başlık altında kullandıklarımı toplamak istiyorum.

  • L'oreal Magique baz ve Pastel'in fondötenini karıştırarak uyguladıktan sonra iki ürünü de elimden düşürmedim diyebilirim. Bu şekilde tam da istediğim görünümü elde ediyorum. Fondötenden aldığım ürünün yarısı kadar bazdan alıyorum ve elimin üstünde parmaklarımla iyice birbirine karıştırdıktan sonra uyguluyorum. Parlak bir görünümden ziyade canlı bir görünüm elde etmiş oluyorum. Bazı bu şekilde kullanınca kesinlikle  daha çok sevdim.
  • Mat allık seven biri olarak Balm'ın Hot Mama allığını bu kadar çok sevmeme ve kullanmama çok şaşırıyorum.Ama o kadar güzel bir allık ki sevmemek mümkün değil. Allığı uygulayınca sanki aydınlatıcı da uygulanmış gibi bir görünüm veriyor.
  • Maybelline'in kaş kalemine ise bayıldım. Yapısı oldukça mumlu o yüzden bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Kaş kalemlerinden ziyade kaş farı kullanmayı tercih ederdim. Çünkü kaş kalemlerinde ne kadar hafif uygulasam da kalem izleri belli olurdu ama Maybelline'in Master Shape kalemi ise yapısından dolayı iz bırakmıyor. Kalemin arkasıyla da kaşlar taranabiliyor. O yüzden çok pratik. Rengini hafif bir şekilde verdiği için ifadeyi sertleştirmiyor. 
  • Essence'in 19 All I Want kalemini aldığımda hoşuma gidip gitmeyeceğinden çok emin değildim açıkçası. Kullandıktan sonra ise düşüncelerim tamamen değişti. Göz içine kalem çekilen yere uyguluyorum. Rengi kesinlikle çok farklı. Ten rengininin grinin ve açık kum renginin birleşimi gibi. Göz içindeki duruşunu çok seviyorum.
  • Mevsim geçiş döneminde olduğumuz için bu aralar dudaklarım çok kuruyor ve kalın yapılı rujları fazla kullanamıyorum. Rengini çok sevdiğim L'oreal'in Cheeky Magenta ruju dudaklarımın kuru yapısını öne çıkarmıyor. Kabında daha yoğun bir renkte dursa da dudakta  şeker pembe bir renge dönüşüyor.


Sevgiler.

7 yorum:

  1. Video isterim ben amaaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Pastel'in bu fondötenini bende kullanıyorum gerçekten çok güzel , makyajında sade ve asil duruyor çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. hotmama için benim düşüncelerimde aynı:)) hangisini sürsem acaba dediğimde bile elim bu allığa gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, gerçekten çok güzel bir allık :)

      Sil
    2. senin yazını da görmüştüm ve yazımda linkini paylaştım...
      sevgiler.

      Sil
  4. çok güzelsin ya bloguna bayıldım :)

    YanıtlaSil