11 Nisan 2013 Perşembe

Watsons Alışverişi 2

Merhaba,
Başlıkta görüleceği üzere blogumdaki ikinci Watsons alışverişi yazım oluyor. Şimdiden söyleyeyim muhtemelen seri yaparım burda. 3,4,5 diye giderken bir de bakmışız 343. Watsons alışverişi yazısı olmuş. Lafı fazla uzatmadan ne almışım neden almışım  başlıyorum yazmaya.

Elimde sevdiğim fondötenler olmasına rağmen günlük kullanabileceğim, kapatıcı, kalıcı ve yarı mat gibi bir fondöten almak istiyordum. Watsons'da satılan diğer markaların fondötenlerinin çoğunu denemiştim ve bazılarının da istediğim özelliklerde olmadıklarını biliyordum. Pastel'in yeni fondötenleri aklıma geldi. Doğrusunu söylemek gerekirse önceden Pastel çok dikkatimi çeken bir marka değildi. Ama daha önce blogumda da yazdığım, son çıkardığı allıklar ve bayıldığım far paletiyle benim beğenimi kazandı. Bunlara da güvenerek denemek istedim.  350 numarasını denediğimde tam istediğim renkte ve yapıda olduğunu gördüm. Fiyatı da uygun olunca denemek istedim. Bu bahsettiklerim ilk düşüncelerim ve cildimde bir kaç kere denedikten sonra ayrıntılı olarak paylaşacağım.
17,90 tl.

Fondötene bakarken Pastel'in Star Lips rujları dikkatimi çekti. Bir kaçını elimin üstünde denedim. 509 numaraya bayıldım. Kabında fazla dikkat çekici görünmese de dudakta gerçekten çok hoş görünüyor. 
12,50 tl.

Kullandığım rimeli bitirdiğim için yeni bir rimel aldım. Hatta bitirmek değil rimeli öldürmüşüm. Fırçasının halini görseydiniz eminim hak verirdiniz. Rimel konusunda; bu değil şu değil o hiç değil modundayım. Genel olarak L'oreal rimelleri beğenmekle birlikte aradığım görünümü veren rimeli hala bulamadım. Rimmel'in  Lash  Accelerator Endless rimeli yakın zamanda çıktı ve bir şans verip aldım.
20 tl.

Nyc ojeleri denememişim. Bir oje delisi olarak renklerini de beğenince bir kaç rengini aldım. Numaraları ; 224, 296, 246, 264, 230, 253, 111, 112. 3   -   3,50 tl

Aldıklarımı denedikçe, ayrıntılı yazı ve fotoğraflarını blogumda paylaşacağım.

Sevgiler. 

15 yorum:

  1. pembebin tonlarına hasta bi insan olarak rujun rengine bayıldımmmm :)) Güle güle kullan tatlım aldıklarını :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudakta daha da güzel duruyor hayatım :) Teşekkür ederim :*

      Sil
  2. ojelere bak renk rek içim açıldı :)

    YanıtlaSil
  3. bende 350 kullanıyorum, çok kapatıcı değil, zaten maşallah porselen bebek gibisin ne sürsen yakışır :) ojelere ayrıca bayıldım, şeker gibi, bahar ve yaz ayları için en güzel renkleri seçmişsin bitanem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hayatım :) Ojelere bakınca insanın içi açılıyor =)

      Sil
  4. Rimmelin lash accelerator rimelini bende merak ediyorum, kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum canım. Ojelere bakınca içim açıldı renk renk ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım yakın zamanda yayınlarım rimelin yazısını :)

      Sil
  5. Rimmelin rimelini bende yeni aldim kullaniyorum . Biraz dikkatli surerseniz o zaman begeneceginizi dusunuyorumm:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana hiç olmadı canım bu rimel ya :/ Çok topaklanıyor benim kirpiklerimde.

      Sil
  6. ojelere bayıldım .. bir kısmı bende de var çok güzel kaliteli ojeler çok memnun kalacaksın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Evet canım ben de memnun kaldım :)

      Sil
  7. Gerçekten sadece bir kaç! rengini almışın ojelerin. :)) Güzel bir alışveriş olmuş, güle güle kullan hepsini. ;) Gerçi ben blogunu keşfedene kadar belki de bu ürünlerden biten bile olmuştur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha bitmediler canım ama bayağı kullandım :)

      Sil
    2. İyi o zaman. Bitenler yazısına yetiştim demektir. :)

      Sil